Maak uw keuken als nieuw!

Laat de folie van uw keuken los? Of wilt u uw keuken weer een frisse uitstraling geven? Wij maken uw keuken weer als nieuw! We hebben een groot assortiment met kleuren.

Keukens spuiten

Meubels spuiten

Bent u uitgekeken op uw dressoir, tafel of kast? Wij kunnen uw meubels weer voorzien van een nieuwe kleur of lak. Ook het opnieuw blank aflakken van uw houten meubels is mogelijk.

Het spuiten van meubels

Universeel spuitwerk

Heeft u een (sport)fiets, radiator, gitaar, scooter, dakkoffer, enz… enz… die u graag opgeknapt wil hebben? Spuiterij De Rijp kan u uitkomst bieden voor praktisch elk materiaalsoort.

Universeel spuitwerk

Vestiging

Spuiterij De Rijp

Wij zijn gevestigd op bedrijvenpark De Volger, in De Rijp. Ons bedrijf ligt vlak naast de N244, de provinciale weg vanaf Purmerend naar Alkmaar.

De Volger 10
1483 GA De Rijp

Tel: 0299-748362

info@spuiterijderijp.nl

erkend duurzaam

Nieuws

Spuiterij De Rijp volop in bedrijf

Michael van Loon heeft naast zijn autoschadebedrijf Leo Borst nu ook het bedrijf Spuiterij De Rijp. "Wij kregen steeds meer verzoeken om naast het autoschadewerk ook andere spuitklussen te verrichten. Ik kan duidelijk merken dat hier nog een markt voor is. Zodoende hebben wij dit opgepakt, wij hebben de kennis en de ruimte al in huis. Dus een kwestie van je goed laten voorlichten over de mogelijke verf en wat het doet met de materialen. Wij zijn nu zo ver om met zekerheid te kunnen zeggen dat wij een goed product af kunnen leveren", vertelde Michael enthousiast over de nieuwe tak van zijn bedrijf.

Lees meer in het artikel van De Uitkomst:

Kies de foto voor een vergroting

Spuiterij Leo Borst op Koningsbeurs De Rijp

Spuiterij Leo Borst is met een stand aanwezig op het mobiliteitspaviljoen op de Koningsbeurs 2013, gehouden op zaterdag 12 en zondag 13 oktober in sporthal De Oosterven in De Rijp.

Koningsbeurs 2013 Kom bij onze stand langs en maak kennis met de mensen achter de spuiterij.

Op de beurs wordt het nieuwe kunststoflasapparaat gedemonstreerd. Hiermee is het mogelijk bijna alle soorten kunststof lassen te maken voor bijvoorbeeld bumpers, spoilers, koplampen, spatborden, motorfietsdelen, bromfietsdelen, enzovoort.

Spuiterij De Rijp

Spuiterij De Rijp is dé specialist voor spuitwerk in de regio Graft-De Rijp, Schermer, Beemster en omstreken.

 

erkend duurzaam

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Spuiterij Leo Borst De Rijp:

twitter icon Volg ons op Twitter: @leoborst
facebook icon Volg ons op Facebook: Spuiterij De Rijp
rss icon RSS-feed nieuwsberichten

Contact

Neem telefonisch contact met ons op voor een prijsindicatie of het maken van een afspraak: 0299-748362
 
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00, telefonisch of via e-mail: info@spuiterijderijp.nl.