Privacy

Autoschadebedrijf Leo Borst respecteert de privacy van de bezoekers van onze site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Door middel van deze privacy policy wil Autoschadebedrijf Leo Borst duidelijkheid scheppen in hetgeen Autoschadebedrijf Leo Borst met uw gegevens doet.

Bezoekergegevens

Voor statistische doeleinden worden bezoekersgegevens van onze website bijgehouden. Informatie zoals bezoekfrequentie en de gemiddelde tijd van een sessie wordt gebruikt voor intern beleid en voor verbetering van de Autoschadebedrijf Leo Borst website. Deze informatie is niet te herleiden tot een individuele bezoeker.

Cookies

De website Spuiterij Leo Borst maakt geen gebruik van cookies.

Persoonsgegevens

U kunt deze website bezoeken zonder ons persoonlijke informatie te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie aan u vragen. Bijvoorbeeld om met u te corresponderen, uw aanvraag voor additionele informatie te verwerken of u te abonneren op onze elektronische nieuwsbrief. Dit geschiedt in de meeste gevallen door middel van een invulformulier. Op deze wijze ontvangt Autoschadebedrijf Leo Borst persoons- of bedrijfsgegevens, bijvoorbeeld naam, adres, telefoonnummer of e-mail adres. De informatie die Autoschadebedrijf Leo Borst op deze wijze ontvangt, wordt gebruikt om aan uw verzoek (tot correspondentie, informatie, inschrijving, etc.) te kunnen voldoen. Bezoekers die dit aangeven op een invulformulier, kunnen een e-mail ontvangen van ons, telefonisch benaderd worden of op andere wijze informatie ontvangen.

Autoschadebedrijf Leo Borst zal uw gegevens niet doorleveren of op andere wijze gegevens verstrekken aan derden, behalve: aan derden die worden ingeschakeld om de door u aangevraagde informatie te leveren of indien Autoschadebedrijf Leo Borst hier wettelijk toe verplicht wordt.

Inzage in gegevens

Uiteraard heeft u de mogelijkheid uw gegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, kunt u ons hiervan schriftelijk op de hoogte stellen. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij zo snel mogelijk voldoen aan uw verzoek tot inzage en gewenste correctie of verwijdering van persoonlijke gegevens uit onze database.

Links

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites. Deze websites worden wel getoetst op betrouwbaarheid, maar Autoschadebedrijf Leo Borst kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud en privacy aspecten van deze websites. Deze privacy policy heeft slechts betrekking op de website Spuiterij Leo Borst.

Spuiterij De Rijp

Spuiterij De Rijp is dé specialist voor spuitwerk in de regio Graft-De Rijp, Schermer, Beemster en omstreken.

 

erkend duurzaam

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Spuiterij Leo Borst De Rijp:

twitter icon Volg ons op Twitter: @leoborst
facebook icon Volg ons op Facebook: Spuiterij De Rijp
rss icon RSS-feed nieuwsberichten

Contact

Neem telefonisch contact met ons op voor een prijsindicatie of het maken van een afspraak: 0299-748362
 
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00, telefonisch of via e-mail: info@spuiterijderijp.nl.