Maak uw keuken als nieuw!

Laat de folie van uw keuken los? Of wilt u uw keuken weer een frisse uitstraling geven? Wij maken uw keuken weer als nieuw! We hebben een groot assortiment met kleuren.

Keukens spuiten

Meubels spuiten

Bent u uitgekeken op uw dressoir, tafel of kast? Wij kunnen uw meubels weer voorzien van een nieuwe kleur of lak. Ook het opnieuw blank aflakken van uw houten meubels is mogelijk.

Het spuiten van meubels

Universeel spuitwerk

Heeft u een (sport)fiets, radiator, gitaar, scooter, dakkoffer, enz… enz… die u graag opgeknapt wil hebben? Spuiterij De Rijp kan u uitkomst bieden voor praktisch elk materiaalsoort.

Universeel spuitwerk

Sub-rubriek

Vestiging

Spuiterij De Rijp

Wij zijn gevestigd op bedrijvenpark De Volger, in De Rijp. Ons bedrijf ligt vlak naast de N244, de provinciale weg vanaf Purmerend naar Alkmaar.

De Volger 10
1483 GA De Rijp

Tel: 0299-748362

info@spuiterijderijp.nl

erkend duurzaam

Spuiterij De Rijp

Spuiterij De Rijp is een onderdeel van Autoschade Leo Borst. In de loop der jaren is de vraag van het spuiten van keukens, meubels, winkel interieurs en universeel/industrieel spuitwerk enorm toegenomen. Dit is voor ons de reden geweest om ons de afgelopen jaren verder te specialiseren in deze activiteiten. Het “mooi maken” van een auto is voor ons net zo eervol en leuk werk als het weer opnieuw spuiten van uw keuken, meubels, fiets, lamp, dakkoffer, etc.

Kwaliteit staat bij ons hoog dus wij gebruiken voor elk soort spuitwerk de daarvoor bedoelde equipement en verfmaterialen. Zo hebben wij voor alle houtsoorten een speciale meubellak. Deze meubellak spuiten we met een speciale pompspuit om snel en efficiënt te kunnen werken. Voor industrieel spuitwerk hebben wij ook speciale lakken. Deze lakken zijn goed geschikt voor metaal en kunststof soorten die tegen een stootje moeten kunnen.

Kortom: u kunt voor (bijna) elke spuitklus bij ons terecht.

Spuiterij De Rijp

Spuiterij De Rijp is dé specialist voor spuitwerk in de regio Graft-De Rijp, Schermer, Beemster en omstreken.

 

erkend duurzaam

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Spuiterij Leo Borst De Rijp:

twitter icon Volg ons op Twitter: @leoborst
facebook icon Volg ons op Facebook: Spuiterij De Rijp
rss icon RSS-feed nieuwsberichten

Contact

Neem telefonisch contact met ons op voor een prijsindicatie of het maken van een afspraak: 0299-748362
 
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00, telefonisch of via e-mail: info@spuiterijderijp.nl.